Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brott mot lagen beivras









Sedan jag för flera år sedan i tv
hörde några människor ifrågasätta
att män har bröstvårtor
väntar jag fortfarande på denna lag

ojämna veckor är det förbjudet
för män att ha bröstvårtor
vardagar mellan klockan
05.03-08.22
samt helgdagar
16.32-18.17

jämna veckor är det förbjudet
för män att ha bröstvårtor
vardagar mellan klockan
05.43-08.51
samt helgdagar
16.36-18.14

med undantag av vistelse
i omedelbar närhet av
ammande kvinnor
(ammande män undanbedes)
då gäller följande tider

ojämna veckor är det förbjudet
för män att ha bröstvårtor
vardagar mellan klockan
09.25-11.29
samt helgdagar
14.26-19.18

jämna veckor är det förbjudet
för män att ha bröstvårtor
vardagar mellan klockan
07.44-10.52
samt helgdagar
15.47-20.12

speciella regler gäller för helgdagar
se spec regler f hdgr

brott mot denna lag beivras
med dagsböter
eller fängelse
i upp till två år






Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP