Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta jobb, en fritidssyssla?








Alla som tar betalt
för att göra ett arbete,
det behöver inte handla om sex,

utan att betala skatt för sitt arbete,
det är väl att prostituera sig?

Att folk ligger med varandra
utan att betala vare sig varandra
eller skatteverket,
det är inte jobb,
det är fritid...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-12-14 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP