Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en saga som heter \'vargen kommer\', handlar om en pojke som vaktar får, han har tråkigt och vill skoja, så han ropar \'vargen kommer\' fast där ingen varg finns, när så vargen en dag kommer och pojken åter ropar kommer ingen hjälp


Vargen kommer









Den som inte kan sin historia
sägs vara dömd att upprepa den,

frågan är om det verkligen hjälper,
åter står folk som tror sig veta

på ett berg någonstans och ropar
efter någon som vill lyssna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-14 21:21



Bookmark and Share


  katt.inc
Kloka ord!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP