Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm mig

 

Du tar min längtan
sluter den i kalla rum

frysta hjärtan
slå i blindo 

ty inget hindrar en dåres flykt
när den leker med livet

 

men när solen sänker sig över
frostbitna berg

väntar våren
åter klivet




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-15 19:29



Bookmark and Share


    Maria Malm
En värmande text..behövs tills våren kommer..
2007-12-16

  boen
Väl formulerat!

\"men när solen sänker sig över frostbitna berg\"

vi människor kan förvisso solstråla mer mot varandra, så
\"våren\" kommer oss emellan
2007-12-16

  issac.a.m
Värm mig...
känner igen hur känslan smyger sig..en hörbar röst,känslan talar
Underbar...
2007-12-16

  Michaela Dutius
En mycket vacker och poetisk dikt som jag gillar.
\"frysta hjärtan slår i blindo\" är utomordenltigt fint uttryck
2007-12-15

  * Ammi *
mkt vackert!
Nej ingen hindrar en dåres flykt när den leker med livet, gillas mkt!
2007-12-15

  aol
så strålande vackert
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund