Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av kamelia

 

Ur silkeslena ögon
formas bergen
bevingade lungor
blåser sunnanvind

det sägs, du talar i gåtor
men ännu spänner
du linan som fäster
himlen med havet

och ur hjärtat flödar livet
och spänner bågen
för de som smakat frukten
från livets sötma

ur fårade handflator
föds nya fåglar
flyger med budskap
om själars plågan

trötta fötter blomstar
doften av kamelia
sprids med vinden
lovar hopp om fred




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-16 17:57



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
så vackert
att jag fryser
och så ljuvligt
att jag njuter

toppenvackert :)
2007-12-17

    Maria Malm
Sköna är orden, som gillas.
2007-12-17

  issac.a.m
mycket vackert skrivet..
2007-12-16

  aol
vacker gillas
2007-12-16

  isabel louise
vackert
2007-12-16

  coffe
sillstam och väldoftande värme text..c
2007-12-16

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2007-12-16

  prinscess VIP
mycket mycket vackert
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund