Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism snarare än poesi


DB1 070 Hennes fel












Hon tycker om sig själv
det känns bara fint

fast hon tycker inte om
sina fel och brister
det är en brist hos henne




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP