Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stackars rappa nationalsång








Du galna, ofria, du sanslösa klot
du knäppa, du sedeslösa, sjuuuuuka
snart finns här ej kvar någon bot
snart är alla hjärtan mjuuuuka

(pepparkakshjärtan är
överkänsliga mot värmebölja
o översvämning)

dessvärre vet jag inte
hur nationalsången går
men jag kan sjunga
\'trollmor\' på melodien
\'ack värmeland du sköna\'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-12-16 22:16



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Prova med Ja vi elsker - den går att sjunga på melodin till Öppna landskap! Bra blir det också. Rappare.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP