Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkornet

 

Träder sandkorn på
livets tråd

ett sandkorn för varje
längtan

ett radband
förgyller livets magi

en för kärlek
en för tro
en för hopp

tillsammans bildar
de helheten
för heligheten

och varje gång jag ber
till Gudinnan om mod

lyser tusen sandkorn
i magenta och grönt

och nåden blir min
när jag gråter
ty du stillar den och förlåter

när jag far ut i vilsenhet
och inte hittar hem
visar du vägen med kärleken

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-17 13:45



Bookmark and Share


  Patrick K
\"och nåden blir min
när jag gråter
ty du stillar den och förlåter\"

älskar..
underbart!
2007-12-17

    Maria Malm
Vackert och förtröstansfullt.
2007-12-17

  issac.a.m
underbara...vackra rader
2007-12-17

  Madjori
Åh, så vacker...
2007-12-17

  Aisha VIP
...vackert....mjukt och förtröstansfullt....A.
2007-12-17

  Bjarne Nordbö
Stirrar ner på mitt radband och läser dina ord,-när nåden blir min. Tacksam, för jag hade glömt, att den också är min. Mycket stark text som gick rätt in i mitt hjärta.
2007-12-17

  DanSan
****************************

Mycket vackert och förtröstansfullt


*APPLÅD*

****************************
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund