Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avdelningen miserabel poesi där jag helst vaktar mitt kansli


Riktigt usel poesi hittas väl här, av dej lesare så kär









Bättre att ofta spänna sin bågen
än att aldrig se den slakna i tårar
som att aldrig stå o se på tågen
de som är fyllda till gränsen av dårar

hellre jag plockar min blomma i juni
älskar, älskar ej, älskar, älskar ej
än att sitta i kylan hela jul i
än att aldrig nötas av ett \'älskade, hej\'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP