Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De tog alltså inte livet av sig, utan de tog tag i sina liv och skilde sig åt från varandra och dessutom andra


Vän av oro










Klockarkärleken

farfars tid, farmors id dog

när livet de tog




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-17 18:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en de dubbla bottnarnas haiku...hur jag än tänker så bottnar jag inte...
2007-12-17

  Bjarne Nordbö
Du kan fånga, är d fiskare, well done.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP