Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsa bort

Drömgrå dimmor
skingras

befriande fritt
utan dig

någon som drömde
tycks sakna
det jag inte längre känns vid

i din hand jag lagt
mina vindar
blåste så stilla din väg

plockad rensad 
förblindad
fann bara sorger där

svårmod
tomhet
ödsligt
nattsvart gråaste grått

vaknar med saknad i munnen
glad att du ändå har gått

08.01.25




Fri vers av Lena Renman
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 12:34



Bookmark and Share


  katt.inc
\'vaknar med saknad i munnen\' favoritrad i denna fina dikt.
2008-01-27

  Maria Zena Viklund
i din hand jag lagt
mina vindar
blåste så stilla din väg




vaknar med saknad i munnen
glad att du ändå har gått

gillar mycket!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman