Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konsten att synas är ibland konsten att leva genom sin sjukdom


Naturlig synd?









När livet gör mig sjuk
gör sjukdomen mig levande
då syns jag
då bryr folk sig om
att se mig
då går de som i feber
för att tycka synd om mig

men det är förstås inte mer
synd om mig än det är
om djuren i naturen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP