Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kvinnas sköte, en sacer  


Venerdi

 

Född ur venus hjärta

när du tränger in
skådar himmelriket
och alla sju portar
öppnas till din inre rikedom

salig blir din längtan
höjd ur gudomlighetens oktav

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-28 11:33



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Himmelrikets portar som öppnar inre rikedom, ljuvt!
2008-01-01

  Prometeus
Fantastiskt vacker. Gudomlighetens oktav. Det är den vi så sällan hör, men som så ofta spelas. Gud är lätet mellan punkt och stor bokstav. Gudomligheten är första bokstaven. Den vi inte kan läsa högt. Vi människor får vara resten av alfabetet. Gud är aleph.
2007-12-30

  Patrick K
underbart!!
2007-12-29

    Maria Malm
Mycket vackert
2007-12-28

    gufa
kvennmans skáldaði. prestur

Verðmæti

fædd úr venus hjarta

Þegar þú þarft inn
í skáldað himnaríkið
og öll sjö hliðin
opna fyrir þinn innri ríkidóm

sálug verður þráin þín
hátt í guðdómsins ágæti
2007-12-28

  issac.a.m
Vackra rader....
2007-12-28

  Lena Renman
Ja så ska man se det :-)
Tack
lena
2007-12-28

  ~~*MariamAurore*~~
här var det poesi :)
2007-12-28

  Michaela Dutius
Oerhört vackert-som en port med ljus innanför på glänt weller en ros som långsamt öppnar sig mot ljuset
2007-12-28

  objekt3
Skönt rinnande öppnande kronblad
Sol!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund