Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämtan med herr Nilsson

Här går herr Nilsson med fjärrstyrd blick:
julbordet är i sikte
med Jansson och skinka och inlagd sill,
och därför hans främsta plikt e'
att äta och dricka med måtta och sans
så  kroppen inte far ur sin balans  -
det räcker med blott en nubbe
för julfrid åt denne gubbe!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-18 21:48



Bookmark and Share


    papillon
Ahhhh! Där satt den!!! Ett halsbrytande rim av högsta klass!
2007-12-19

  Jessica Ebbesson
Skåål herr Nilsson!
Smilframkallande skämtan :)
2007-12-19

  Lena K Nilsson VIP
Härligt skrivet!!
2007-12-18

  isabel louise
åh sicken härlig text herr Nilsson!
2007-12-18

  © anakreon VIP
Skål och tack, herr Nilsson!
Carl-Erik
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP