Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende

Ditt leende får mig att må bra,

känna mig varm


Ditt skratt tänder solens strålar

får mig att le



Du är min sommarblomma

en sällsamt doftande orkidé,

sirligt blommande,

förföriskt lockande


Du är sommar, Du är sol


Du är mjukt böljande vågor

av smittande glädje




Övriga genrer av Piraya
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 21:06



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert skrivet ja tänk vad leende glädjer
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Mycket tilltalande.
Han är en lycklig man.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya