Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en poet här inne inspirerade I myself, I do not believe in either hell or heaven


Sing it proud









If hell is
a place near by
so sing it loud

sing it high
as a lullaby
sing it proud




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 21:24



Bookmark and Share


    *Zenobia*
det är inte alltid himlen som bor runt hörnet....så sant...
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP