Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inga svar...bara små tankar...


Vad ÄR en poet??

En poet kan vara...någon som lever för sin penna

eller bara väljer att skriva något med denna

Kanske en poet lever i stad eller liten stuga

spelar ingen större roll så länge orden må duga

Men jag tror att alla poeter vill förmedla nå´t

en känlsa eller en insikt som de har fått

Att skriva och läsa kan vara en form av terapi

spelar ingen större roll att små stavfel det bli

Jag betackar mig dock för poeter som pratar kallt

att det är deras egna sanning som ska säga allt

För jag lever mitt liv och jag väljer vad jag tror

och nog anser jag att jag är tillräckligt stor...

Som de skrivande människor vi ändå alla är

så önskar jag mig en sak...nämligen det här:

Låt aldrig dina ord fastna i en liten låda eller vrå

dela dem med andra så att de också kan få

För en sak vet jag...det är att de flesta poeter

skriver på långa banor...ja säker 100 meter

Släpp dina ord fria och ge dem en ärlig chans

givetvis med lite eftertanke och vanligt sans...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-21 02:30



Bookmark and Share


    Trast
Bra inställning!
2008-01-23

  boen
Lysande...skickligt ihopsnickrat!

\"Låt aldrig dina ord fastna...släpp dina ord fria\"
2007-12-31

  issac.a.m
Underbara tankar...
2007-12-27

  LassO
Jag tror att en poet är någon som vill att ordens placering och nyttjande ska ha en tanke bakom sej, en estetisk tanke...
2007-12-21

  Michaela Dutius
Fina tankar på rim om vad en poet är som jag instämmer i!
Skickligt poetat!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du