Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avdelningen menlösa texttitlar blott till för att fånga eder puppmärksamhet


Pingetpongracket








Jag önskar mig skön

massage av min mustasch

när våren blomstrar




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-12-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP