Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däruppe drog molnen förbi

Däruppe drog molnen förbi:


    tunga godståg rullade långsamt
    över bangårdarna


spreds -
samlades


bytte vagnar inför nästa lopp
    längs stambanan

Måsarna:
    flinka växlare
    stationskarlar

Därute drog måsarna förbi






Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP