Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikusvit - ändrad 080626


HÖST 1 – morgon




I morgonskiftet
fylls trädens siluetter med liv
utan brådska


Små flygplan i par
ensam pojke
vinkar till pappa


Tepåsen
snurrar långsamt runt
i det heta vattnet


Allt oförändrat –
träden utanför fönstret
överraskar än


Tunna moln flyter förbi
Evig flyktighet –
flyktig evighet





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 642 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-25 18:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fantastiskt bra!!!! Skatan är underbar!!!!
2008-03-01

  Doktor Vinter
Vackert!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]