Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarat

Jag minns när jag

för första gången

sa att jag älskade dig

 

du sa att du inte var redo

att säga tillbaka det ännu

 

jag kunde vänta

men jag kunde inte

förstå

hur du kunde älska

dina prylar

mer än mig

 

varför kan du inte älska mig

som du älskar

din dator, tv

eller annat skit

 

varför

kan du inte bara älska mig

för vad jag är? 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-26 14:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är vårt mest grundläggande behov.
2007-12-26

    Bodil Sandberg
Som anonym ängel sa..kärlek är svårt...att förstå sig på...och framförallt tror jag att kärlek kan TE sig på de mest underliga vis...man kan aldrig veta...om där brinner en eld bakom ismuren...man får bida sin tid..men det var bara något som slog mig här och nu...bortsett från mina tankar..det är en gripande vemodig dikt!!!!
2007-12-26

    Anonym Ängel
kärlek är svårt att förstå, det är svårt att ge, svårt att besvara. Bra text.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K