Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ack o ve...ibland vill man så mycket...


Ge mig så får du

Ge mig lite av din längtan

så stillar jag den...

Låt mig höra dina drömmar

de kan bli verkliga då...

Lägg dig trygg i drömmen

låt min röst dig värma...

Visa din själ i nakenhet

så helar jag den...

I gengäld

är jag

din...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-26 23:06



Bookmark and Share


  micke marin
Ooh så bra, den blev liksom lugnare och lugnare i tempo ju längre ner man läste...
2008-08-26

  Lejonhjärtas poesi
Läser denna igen och den är lika vacker som den är sann.

\"Visa din själ i nakenhet
så helar jag den...

I gengäld
är jag
din...\"

Att ha förmånen att ge är en fin gåva liksom att få. Ljuv poesi för såväl själen som hjärtat varmt.
2008-05-05

  J A Nicander
Mmm ja, en sådan inbjudan är ju sällsynt lockande och eftertraktad. Du har verkligen lyckats med det suggestiva och kärleksfulla i texten....Den fastnar!
2008-01-05

  Thurizas
mm naken är saningen=)
2008-01-01

  Thommy
Vackert diktat, gillades.
2007-12-30

  Lejonhjärtas poesi
Det man ger till varandra får man också underbara tankar om drömmar och längtan om ömsesidighet.
2007-12-27

  issac.a.m
Vackert...
2007-12-27

  Patrick K
väldigt vacker!
2007-12-26

    undefined
vackert, gillar \"Ge mig lite av din längtan

så stillar jag den...\" väldigt fint :)
2007-12-26

    Nattviol
som en god vän sa till
mig - gå ut och tillbe
fullmånen!
så får du det du behöver!
av ge mig..
så får du..
längtan
leder slutligen
till något!

; ))
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du