Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntansfull längtan

Finner inga ord för min längtan

men väntar med hoppfullhet

på vad som komma skall

och kan bara tro och önska

att de ömsesidiga drömmarna

en dag överträffas av

verkligheten




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 553 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-27 08:16



Bookmark and Share


  Havsbris
visst ska de finnas
i din verklighet, alla
önskningar ;o)

längtan kan bli
en blomma i öken, men
den färger och gör
lycklig ens själ...

bara man tror att
man är speciell!

kram
2008-01-01

  glittertindra
precis... sluta aldrig hoppas...
2008-01-01

  mia.här å nu
Härligt skrivet
om längtan
hoppfull text
2007-12-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackert, ömsint, kärleksfullt. Nu minns jag plötsligt hur det kändes när man längtade efter verkligheten. Vad fint du har beskrivit det!
2007-12-27

  Patrick K
Vackert! Ge aldrig upp tron!
2007-12-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja du... så mysigt du beskriver det. Jag håller tummarna! tror på att det kommer gå bra. Så länge man lever finns det hopp och längtan gör det starkare.
Ni har ju hittat något som behöver fortsättas på.... ;)
2007-12-27

  Lyckohäxan Enediel
Vackert och hoppfullt skrivet =)
2007-12-27

    Lindizz
Härliga rader som inger hopp. Texten lyser upp. Fint skrivet!
2007-12-27

    stellaa
den satte du mitt i prick i mitt hjärta, väldigt bra skrivet!
2007-12-27

  Åsa Gustavsson VIP
F R A M T I D E N
denna hoppets belöning
(som dock så ofta övergår i det grå nuet)
bevara hoppet och glädjen! Vackert skrivet!
2007-12-27

  charlotte hedendahl
Vackert och ljust ,rader fulla av hopp och förväntan! Gillas!
2007-12-27

  DanSan
******************************

Vackert skrivit Bosse . . . på längtans
strand vaggas många förhoppningar
fram och tillbaka i tankarnas dyningar
som vågorna slipar sandkornen . . .

*APPLÅD*

******************************
2007-12-27

    snöö
Hoppas att det blir så. Fint diktat om en stor längtan.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi