Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas tvetydighet

 

Jag är en kvinna
med många defekter
med milda ögon
och en tunga som väcker

drar upp till storm

Ett hjärta som
klämtar för de svaga
men också med
en röst utifrån mitt
eget smärtsamma bröst

seglar en svala

Jag är kvinnan
som behagar
och som med
samma hand agar
driver natten på flykt


Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 574 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2007-12-27 10:52



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Skönt författeri. Inte minst gläder sig en person - jag - som i kvinnan ser världens mest spännande varelse (som miljoner och åter miljoner andra män, givetvis) över sådana rader!
2008-01-17

    Damm
Människan är komplex och tråkigt vore väl annars!
2008-01-06

  boen
Verkligen underbart och medryckande skrivet!
Texten går hem så lätt! En spännande kontrast!
2007-12-27

  Björn Karlsson
Flöde flöde flöde

Bravo
2007-12-27

  Patrick K
du skriver så... perfekt!
2007-12-27

  Lilla My* VIP
Varm medmänniska vackert nedskriven**
2007-12-27

  isabel louise
mycket bra skrivet!
2007-12-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj vilken härlig vacker beskrivning.
2007-12-27

  * Ammi *
mkt fin text
2007-12-27

  issac.a.m
Så underbart..
2007-12-27

  Lena Renman
En rik riktig kvinna låter det som med många sidor slipad som en diamant

lena
2007-12-27

  aftermath
mångfacetterad kvinna m.a.o.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund