" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



ur natt i tiden

 

Vi har ingått natt
när molnen skymmer
i cellernas undervärld
vibrerar musiken
anar en ny klang
bortom mörkret

embryot vaknar
mot ny medvetenhet
mörkret nalkas
skådar ny dag
bortom förljugenheten 

tiden rasar
väcker expansion
ur tabula rasa
fångas ny dimension
leder mot Maitreya

från frö till frukt
smakar bittert
smakar sött

men alldeles säkert
död förblir dött
när liv blir lust

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-27 20:27



Bookmark and Share


  darya allaf
Orden berör så ömt och fint.. Och det får en att skänka slutet ett leende, när klangen från dess ord fortfarande ekar och lever.. Tack, vännen!
2007-12-31

  Night Soul Woman
:) Vackert skrivet!
*applåd*
De här rader är en dikt i sig!
\"tiden rasar
väcker expansion
ur tabula rasa
fångas ny dimension
leder mot Maitreya\"
*bokmärkes*
2007-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är Jesus Kristus som är Messias och den Ende Sanne Guden.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund