Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ord täcker ingenting

 

Du grenslar mig med ditt ordstäv
här behövs ingen vibration
när rösten höjer oktav
och trycks rätt ner i halsen

ordknulleri är inget för dem
som inte vågar uttrycka sanningen

hellre då ett känslospröt
som smeker mina sinnen
där orden rullar nedför mellangärdet
förmedlad av fingerspetsen




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-27 20:33



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
jag fick en pirrande känsla i kroppen av den.
2007-12-29

  Michaela Dutius
Ja saker kan verkligen hitta olika uttryck.
Ord är viktiga.
Budbärare av vårt innersta.
Tankar kommer av ddin dikt!
Bravo!
2007-12-28

    JJ VIP
Saker kan sägas på olika sätt, som dikten så väl förmedlar... Och min osminkade sanning är att jag tyckte om den! Applåd! Mvh. JJ.
2007-12-28

  Fredrik P. VIP
tankeväckande...
kanske en inledning
till en poetik...
2007-12-27

  Micael Axelsson
Förnimmer ett visst ogillande/misstycke gällande någon som är duktig med ord - kanske olika talesätt - men Diktjaget vill hellre bli berörd av det som känns sinnligt ärligt berörande, och inte de bemästrande. *litet av min tolkning*
2007-12-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hur gör du?
Helt enkelt så fruktansvärt bra!
wow!
2007-12-27

  issac.a.m
Bokmärker!
2007-12-27

  boen
Ja, samma ord kan verkligen
hanteras på varierande och
olika sätt. Och ibland
säger de ingenting.

Väl uttryckt!
2007-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är inget för dem som gömmer sig i lögnen.
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund