Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknas

Ett du
sedan länge saknats
hos detta gamla jag

bakom ben och hud på min bröstkorg
svarta hål
av olika slag

tomhetsfrånvarofylld
ler utan att vara
glad

jag är ett du 
från ett annat håll
skapar mig själv
detta jag

07.12.31




Fri vers av Lena Renman
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-14 22:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart vackert skrivet, applåder!
2008-01-16

    ej medlem längre
Längtans rader...
Fin!
2008-01-15

  katt.inc
Starkt och gripande.
2008-01-15

    Maria Malm
Sorglig text, gillar ordet \"tomhetsfrånvarofylld\".
2008-01-15

  aftermath
starka rörande rader
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman