Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssande vind

I drömmen så mötte

jag den kyssande vinden

likt en smekning över kinden

läppar som nuddade först

mjukt och lätt

på vårt eget sätt

därpå munnar

som öppnas för att

om varandra slutas

i djupaste törst 

kyssar där

tungor spelar upp

till åtråns

lustfyllda dans

 

Får jag lov min sköna

tänk dig att

dansa i kyssande vind

kind mot kind

denna nyårsnatt




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 755 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2007-12-31 17:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vacker romantisk nyårskänsla, applåder!
2009-01-11

    ej medlem längre
underbart!
2009-01-05

  Aida*
Kunde inte blivit bättre, riktigt fint poetat herr Bosse.

Aida*
2008-04-01

    Detvaraldrigjag
mm ljuvt!
vackert!
2008-01-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och sensuellt skrivet, särskilt slutraderna.
2008-01-02

  Patrick K
riktigt vacker och varm kärlek i den kalla natten :)
fint
2008-01-02

  Havsbris
vacker som en vals, ja ;o)

får jag lov?!
kanske var det en havsbris som
blåste i din hud och kysste din kind? ;o)

tack för underbar läsning!
2008-01-01

    Lindizz
vacker och härlig läsning, som en varm vind dansar mellan raderna och man läser om igen. Mycket fint skrivet!
2008-01-01

  glittertindra
den här var väldigt vacker
2008-01-01

  charlotte hedendahl
Vacker och sensuell läsning!
Gott Nytt År,Bosse!
2008-01-01

  aol
applåd så klart gott nytt år bosse
2007-12-31

    sunnanvind
Underbar läsning! Önskar ett Gott Nytt År för dig hälsar Sunnanvind
2007-12-31

  Night Soul Woman
En fröjd att läsa:)*applåder*
och*bokmärkes*


*Gott nytt år!*
2007-12-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
En verkligt sensuell dikt
Mycket fin!
2007-12-31

    Nattviol
en dröm värd
att vårda!
du skriver så fint
om kärlek och
närhet....

här i cyberrymden tar
jag en svängom
med dig, just nu!!

Gott Nytt År!

; ))))
2007-12-31

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...så vackert!!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi