Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttersta lagret

skrapade knän

och såriga armar

 

 

kroppen visar bara

det allra yttersta

 

 

blåslagen inuti

osynligt

för omvärlden

 

 

kroppen visar bara

det allra yttersta

 

 

hjärtat slår inte

lungorna andas inte

syns inte utifrån

 

 

 

 

kroppen visar bara...

det allra yttersta 




Fri vers av Patrick K
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-03 21:42



Bookmark and Share


    ~maria~
väldigt vackert och sorgligt skrivet..
2008-01-05

    vide
sant
2008-01-04

    Bodil Sandberg
Med mycket känsla och stort djup skriftat!!!!
2008-01-04

  mollypop
Så bra skrivet
och så sant.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K