Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att prata med dig


Samtalet idag,

gav mig en själens orgasm

framsmekt av din röst,

ord som lugnade,

förlöste.....




Övriga genrer av Piraya
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 21:51



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm ja tänk vad en röst kan lugna
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya