Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bombarderar din hjärna


pressar på med information

påstår att det är inflation

tror det är en rabiesinfektion

ryms inte mer i min arma hjärna

bombar din smäckra hjärna

med sånt som inte får plats i min

barndomsminnen blandas med kafferep
tusan där var det ett som smet

snör runt ett kusligt ett runt ett finger
handlade om ruskiga blinier

svarta sot plättar
glimmar som korpens ögon

de går för sakta
ökar på slakten
rena rama racer takten
styckar dem tre och tre

kastar åt höger
och några åt vänster

håller för örat
det är lite bedövat

dånet som susar
runt i en vakuumförpackad hjärna
där utgångsdatum
redan är passerat

dig har jag
för längesedan kasserat




Fri vers av lilla t
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-11 21:14



Bookmark and Share


    Bögen
Texten har ett driv och ett flyt, vilket ger den ett värde även frånsett dess innehåll...
Bra!
2008-01-12

  Ronny Berk
en text med tvära kast mellan barndomsminnen och utgånget bästföre datum...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t