Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset av en mörk bekännelse

jag som vandrat
i mörker

med

min ena vinge
doppad i förundran

den andra i frihet

min cape är
av vemod

mina handskar
av finmaskig lust

så ljuv känsla
av sotig kärlek

fyller mina lungor

vilar tryggt

i min egen avgrund
av sökande

fortfarande mörk
ljuset närmar sig

omfamnar mig
värmer min själ

se mig i spegeln av tid
inse att jag är hel

i allt mörker finns
det plats för ljus

allt ljus behöver
skuggan






Fri vers av J A Nicander
Läst 852 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-04 18:49



Bookmark and Share


  stella
Medeltid och nutid i skön fusion!
2008-01-20

  ia VIP
fastna för
\"allt ljus
behöver skuggan\"

vackra och tänkvärda ord..
2008-01-08

  Piann VIP
Mycket bra formulerat. Allt hänger samman mörker och ljus,
glädje och sorg....
Kommer att läsa mer av det du skrivit tidigare./kram
2008-01-07

  Nina V A
jag tycker du väljer egensköna formuleringar och bjuder på en vandring alldeles intill, puffar känsloandning mot blottad nerv, nice!
2008-01-06

  Sanningsägaren VIP
du tar mig
som läsare
med på en resa
här
visar en del av dig
naket men ändå förklätt
på samma gång
en del av dig
en del av framtiden
i fantasins verklighet
spännande
tack för denna
Åsa
2008-01-05

  Lyckohäxan Enediel
Riktigt ska det såklart stå...;)
2008-01-05

  Lyckohäxan Enediel
Rikigt jättebra skrivet! =)
Kan inte ens säga vilket stycke som är bäst...så bra är det...
Snyggt skapat!
2008-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Inte mitt ljus.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander