Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1983, nog obegriplig för den som inte upplevt fantasierna om "ryska ubåtar" som antogs dra fram över bottnarna i våra skärgårdar vid den tiden. "Ubåtarna" avslöjades sedan som fiskstim, minkar etc.


Ubåtsvår


Ubåtsvår;
spänning i luften
när löven bryter fram.

En isig nordanvind
och gråkallt dis.

Diskreta skuggor





Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 20:05



Bookmark and Share


  aol
toppendikt gillas verkligen
2008-01-28

    papillon
Det var det året som fostervattnet
befann sig under konstant attack av
extremt små ondsinta farkoster -
tecknade bildbevis förekom dagligen i
våra vanligaste kvällstidningar. Och
sannerligen, undervattensobjekten
var extremt små - men vem kunde ana
att de dessutom hade päls??
2008-01-06

  Jessica Ebbesson
Lagom avvägt vilket får fram spänningen ännu mer. Intresseväckande titel.
2008-01-05

    sorsater
spänning även fast den var så kort, bra skrivet!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP