Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Ett snitt

över handleden

 

två-tre centimeter djupt

och ut forsar

bläcket som rinner

i mina ådror

 

formar bokstäver

på mina vita knogar

 

 

 

tapeterna flagnar

och golvet fylls av bläck

 

 

fönsterna spricker

och golvet fylls

 

av bläck... 




Fri vers av Patrick K
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K