Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som stilla stunder före berörelsen



nära mjuk sands lidelser
så stilla doftar havets längtan
smeker varsamma lockelser

andas våra syrens lustar
före berörelsens stilla stunder
smeker längtans stigar

trolöser...

medan frånvaron
befruktar sej
med närvaron




Fri vers av Ronny Berk
Läst 565 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-08 15:44



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
nära mjuk sands lidelser
så stilla doftar havets längtan
smeker varsamma lockelser


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-04-03

  Gunnel André VIP
andlöst, för att inte säga - andäktigt...
2008-02-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag ser tavlan :-)
2008-02-03

    Maria Persson
Åh...det här känns som ordlös närvaro av någon...lite av en universell känsla
Vackert
2008-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
En sån vacker stilla stund
behövs mer än en sekund
för vår vila och en blund
2008-01-10

  Dessie 35
såååååååååå fint skrivet
2008-01-09

    Brell
Mjukt berörande ord. Längtansfullt
2008-01-09

    Maria Malm
Ljuvligt stillsam text..gillar slutraderna speciellt..
2008-01-09

    Lillemor
När längtan blir berörd.
Fint
2008-01-09

  * Ammi *
vackra smäcktande rader ..
2008-01-09

    Noomi
ljuvligt stilla och vackert..
2008-01-08

  soldis
blir lugn, stilla av din text...Mycket vackert skrivet!
Kramis <3
2008-01-08

  Inkarasilas
Ungefär som när vågor slår in och sveper allt med sig till ren yta, frånvaron i närvaron.
2008-01-08

  isabel louise
ljuvligt vackert!
2008-01-08

  Piann VIP
Mycket vackert! /kram Piann
2008-01-08

    ej medlem längre
Vacker! och även jag gillar speciellt sista strofen....
2008-01-08

  Måna N. Berger
Andas frid och harmoni, skönt att läsa!
2008-01-08

  Rosen VIP
Vackert!

medan frånvaron
befruktar sig
med närvaron

gillas!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk