Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svunna nätter

Det är dagar som denna
Jag kommer att minnas
När åren gått och allt det vi hade
Inte längre är oss bekant

Kvällar som denna
Kommer att hemsöka mig
Lik en svunnen älskares
Fjäderlätta smekning

Det är nätter som denna -
När fullmånen hänger lågt på himlen
När vi räknar stjärnorna
Och önskar på de fallande -
Som kommer att finnas med mig
Trots att du inte längre gör det




Fri vers av Lise-Marie
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 00:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker- lite nostalgisk men på ett starkt sätt- en slags insikt om att det som var finns kvar i en annan form!
2008-01-08

  Sadhistory
Fin
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lise-Marie
Lise-Marie