Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort men inte gott. Tanten gnäller.


Gråheten

Det molar svagt i hjärtat
ögat tåras mycket lätt

den ensamhet
jag ej besegrat

gör grått av allt
jag sett

 

08.01.02




Fri vers av Lena Renman
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-08 12:16



Bookmark and Share


  katt.inc
Vackert och vemodigt tantgnäll måste jag säga.
2008-01-13

    Lillemor
Är det verkligen gnäll?
Diktjaget förmedlar
en sann verklighet
vare sig den beror på
fysisk ensamhet, själslig
ensamhet, eller beror på
\"tant\"hormoner. Jag tror att
livet blir ett uns färggladare
när \"saken\" medvetandegörs,
t ex i en gripande dikt
som denna
2008-01-09

  Maria Zena Viklund
välformad palett!
2008-01-08

    ej medlem längre
Orättvist mot grått för jag tycker om färgen nu när håret äntligen fått rätt nyans!*S*
Men jag förlåter dig för visst är det trist med ovald ensamhet!
2008-01-08

    Maria Malm
Grå ensamhetskänsla väl förmedlat.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman