Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen tinar min själ


Solen

Vid havets röda granitklippor stannar jag kvar

Låter solens varma strålar smeka min nakna kropp

Min kropp vaknar till liv

Den värmer min frusna själ

Den tinar mitt inre

Jag känner att jag lever

Lever i solens varma famn

Känner att solen, klipporna och jag är ETT /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-01-08 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP