Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna vingar

Kalla vinterandetag

Fångade tag i mina vingar

 

Svepte om dem

Frös ner dem

Dödade dem

 

 

 

Nu faller jag

Mot en mörkare framtid

 

 

 

Inga vingar

Som klarar av

Tyngden på mina axlar

 

Ingen ängel

Som orkar bära

Mina bördor

 

 

Inget ljus

I min tunnel

 

 

 

 

 

Inget slut

På mitt lidande

 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-10 20:09



Bookmark and Share


  Catrin
Fastnar särskilt för strofen \" Inga vingar som klarar av tyngden på mina axlar\"
Gillar!!!
2008-01-15

    Bodil Sandberg
Oerhört snyggt...gripande dramatik genom hela dikten...exelento
2008-01-12

    ~maria~
mm..blir ledsen och nedstämd av denna text,den är så sorglig men samtidigt så fnt skriven..
2008-01-12

  Teresia Ridell
Smärtsamt vackert !
Fyller mina lungor och sänder ett moln av värme till dig...
Kram !
2008-01-12

    Nina.
Oj...väldigt fint! :)
2008-01-11

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt starkt skrivet med vackra ord...smärtsamt.
2008-01-10

  anoonym
Fint, mkt fint :)
2008-01-10

  ia VIP
sorglig och ett rop
att någon ska se

berörande
2008-01-10

  Michaela Dutius
Oh jag vill blåsa värme på dina frusna vingar så de bär dig uppåt istället.
Mycket stark och berörande
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K