Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du föraktar det annorlunda



Nej men se


du föraktar

det annorlunda

du betraktar

kan inte beundra


förnyelse


Det stavas självgod


och kontroll

du står still

har dömande roll

men du vill


att du det udda förstod




Fri vers av berxper
Läst 423 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-10 21:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
behövs inget svart bälte i karate för att förstå den texten
2008-08-22

    jooline
gillar även denna. du skriver så ärliga fina dikter
gillar allihopa!
2008-01-17

    ej medlem längre
i like.
2008-01-12

  Pulsatilla
Ja, och den som verkligen vill förstå, släpper rädslan för det annorlunda, och öppnar sinnet!
Bra förmedlat!
2008-01-11

  Arwen
intressant ämne och tankeväckande!
2008-01-10

    Noomi
fint och tänkvärt...
2008-01-10

  Michaela Dutius
En viktig och vacker text!!
2008-01-10

  R-M
fin mening :)
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper