Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existens


Att finnas



Ser ni mig

Här är jag

Nej inte till vänster

Nej inte till höger

Se rakt fram

Nej inte igenom mig

Ser ni mig inte

Finns jag inte

Existerar jag inte

Var är jag då? /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 23:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst är du.
Du tänker ju!
2008-01-11

  berxper
Det är så viktigt att se!
Att verkligen se, på riktigt...
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP