Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan


Låt oss stanna till soluppgången,

låt oss uppleva hur den tränger in,

hur den utforskar våra sinnens underbara världar.




Övriga genrer av Piraya
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 20:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man borde inte sova...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya