Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderig

Saker som sägs
Är sånt som inte räknas
Saker som görs
Är sånt som inte märks

Glömmer man bort något
Får man äta upp det i sjusvåra år
Kommer man ihåg sånt som ska förträngas
Är man en långsint djävul som likväl kan sprängas

Är man sorgsen
Ska man fan komma ihåg att va´ glad

Ingen har det lika svårt och dystert som ja´

eller?




Fri vers av lilla t
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 21:26



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Tänkvärt..fastnade mest för de första raderna..
2008-01-12

    Bögen
Kan detta kallas kritik på metanivå? Kritik över det tråkiga sätt på vilket vi ofta tillämpar kritik... tänkvärt och träffsäkert.
2008-01-12

  Ronny Berk
en filosofisk funderande text över hur livet kan vara... om glädjen och kraven i relationen till medvandrare på livets stig...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t