Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel?! inte vet jag men nu blev det så


Kvav Sommarhetta

Umbärande i sin situation
Kvav sommarhetta
Ängslande för vad som komma skall
Lättsinnig och berusad av rusningsdryck

Kroppsligt lidande
Sinnen som vaknat men ändock för sent

Ärelysten på jakt efter mer
Driftliv som ligger i halvslummer

stjäl med besked
Mitt ömma kvinnohjärta




Fri vers av lilla t
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-12 16:56



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Känslo- och bildrik. Vackert.
2008-01-14

  Mats Henricson
Första stapplande stegen på Erotikens smala stig........
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t