Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avståndet mellan det yttre och det inre ökar i samma takt som samhället ökar farten och i samma hastighet förlorar vi kunskapen om oss själva och varandra, tror jag.


Avstånd gånger fart

   

Skuggorna emellan
som utvidgad hud mot
taggtråd

dessa hinder
stickande tickande

utrymmet som blivit
för stort i det lilla
för litet på det stora hela

isolerade fast invaderade
fyllda med skräp

inget alls vi sparar
vars värde varar
för oss alla

08.01.12




Fri vers av Lena Renman
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-13 16:16



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Skuggorna emellan
som utvidgad hud mot
taggtråd


mycket bra skrivet!
2008-01-16

  katt.inc
\"som utvidgad hud mot taggtråd\" denna rad gillar jag mycket. Dikten i sin helhet har ett viktigt budskap och bara du kan föra fram det på detta speciella sätt. Mycket bra!
2008-01-14

  aftermath
första stycket är särdeles bra;
\"Skuggorna emellan
som utvidgad hud mot
taggtråd\"
!!
andemeningen likaså
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman