Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redan 1989 skrev jag denna dikt som kan betraktas som en kommentar i förhand till Papillons Andlig brasa - haiku ( http://www.poeter.se/viewText.php?textId=568427 )


Självförbrännelse



En poet som saknade ved i brasan
brände sig själv -
        detta kallas "självförbrännelse".

En annan poet hade ständigt ved
att kasta i kaminen -
        honom kallar man "gudabenådad".




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP