Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt sa räven om mitt elaka hjärta....en liten rysare  :-)




Om jag frestar på

 

Nej
jag känner mej inte använd
inte alls

Inte som om du sugit ur mej
allt du kunnat få
för att sedan bara gå

men inte är jag bitter jag
inte minsta lilla uns av en bit
nej jag är så glad att du fanns ett slag
fast du fått mest bara skit

jag ber dig om ursäkt om jag frestar på
med frågor om hur det blivit så
och en önskan om lite tillbaka för mitt slit
som du hävdar var en gåva och inget alls
du bett om att få vare sig nu eller då

om jag är bitter och aggressiv
nej då inte alls utan tack och så...
för att du visade mig var skåpet
tycks stå

ops förlåt jag råkade visst
utan avsikt alls
skära av din lilla feta hals
så du verkar blöda ihjäl kära du
vad i hela friden händer nu

vad är det jag som ska ringa ambulans
jag vet ej vart förbanden kan vara
eller var ambulanser finns någonstans
jag kan inte så vad vill du jag ska svara

tyvärr så hinns du inte med just nu
för som du väl ändå kan se
jag tittar på TV som vanligt klockan sju
och dricker av mitt goda kvällste

....

08.01.13




Fri vers av Lena Renman
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-16 00:12



Bookmark and Share


  katt.inc
Härlig, underbar rysare, får mig att le.
2008-01-16

  Maria Zena Viklund
som en bild ur en skräckfilm!
2008-01-16

  Michaela Dutius
Ja det var en rysare- känns som att du skrivit ur dig ilska...genom att döda symboliskt
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman