Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev utan ord

 

 

Himlar

utan änglar

utan fåglar

utan moln

Nätter utan stjärnor

utan fall

utan skuggor

Dagar utan

masker

utan ljus

Själar

utan hål

utan ärr

utan syre

Brev

utan ord




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-01-13 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*