Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag är dagen,

då jag börjar att bli sedd

 

passerar inte bara förbi i korridoren,

är inte längre rädd 

 

 

öppna era stängda sinnen 

stå inte döva och titta på

 

se tillbaka på era förträngda minnen

tänk på hur allting var då

 

 

hör mig nu

se mig nu

 

se mig

idag 




Fri vers av Patrick K
Läst 366 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-14 18:31



Bookmark and Share


    Pivvi
Denna text väcker i alla fall mina sinnen, är på helspänn för att få i mig även nästa ord. Så vacker, så meningsfullt igenkännande, så bra, så VÄLDIG
2008-01-16

    Göte Holmlund
hoppas det blir en bestående sanning
2008-01-16

  albertina
Att bli sedd är inte bara viktigt utan det betyder så mycket att bli sess för just den man är. Härliga rader som värmer mitt hjärta idag)=) Tackar för de raderna Patrick
2008-01-15

  albertina
Att bli sedd är inte bara viktigt utan det betyder så mycket att bli sess för just den man är. Härliga rader som värmer mitt hjärta idag)=) Tackar för de raderna Patrick
2008-01-15

  © anakreon VIP
Vi ser!
Och vi hör!
Och vi tycker om!
Carl-Erik
2008-01-15

  dalida_bl
Välformulerad!* typ så borde det vara...*

-gillar tankegång
2008-01-15

  Inkarasilas
Helt i Nuet, accepterar och konstaterar, stora rader.
2008-01-15

    Bodil Sandberg
Jättefina rader om den alldeles speciella dagen!!!!!
2008-01-15

  Last Word Spoken
Väldigt fint! Jag ser dina ord här på poeter som jag ser en morgon ny, fullt med möjligheter och överaskningar.
2008-01-14

    Nina.
den här påmminer mig lite om mig själv. väldigt fin, med fina rim :)
2008-01-14

  Erik L
Fint diktat och rimmat!
2008-01-14

  Lyckohäxan Enediel
Härligt vackert!
2008-01-14

  Michaela Dutius
Härligt glad och nyvaken upptäckt-jag finns - jag är!
Väl skaldat!
2008-01-14

  Lejonhjärtas poesi
Underbar känsla du beskriver Patrick, bravo, lev idag!
2008-01-14

  prinscess VIP
vad vackert du skriver
en känsla om att du
blivit sedd för den du är
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K