Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08; limericks; 04


en längtansfull ungmö från Hagen
hon visade gärna behagen
när du vände dej om
hon lockade ;kom
och smekte sej själv över magen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-18 16:37



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-01-24

  lodjuret/seglare VIP
jag har ofta längtat efter barn
kanske borde byta kön
men längtar ej efter karln
som isåfall skulle hörsamma bön
liksom mina då härliga stön
2008-03-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hi hi.... mysig!
2008-01-27

    Maria Malm
Ja, det gäller att ta för sig, i detta kan man bli betagen..
2008-01-19

    Maria Persson
Ja du ser...det är de jag säger....det gäller att ta för sig av det man vill ha
2008-01-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj, det var en, som var i
tagen, visade behagen!
OK! Vill man ha nån, får man
väl vara, vara förslagen...
2008-01-18

  Madjori
Helt klockren, med glimt och humor!!!
2008-01-18

  Daniel_78 VIP
och smekte sig själv nedför magen
2008-01-18

  Marita Persson
Uhhh... (tycker takten satt väldigt bra faktiskt, det beror ju lite på hur man betonar, men jag tyckte nog den var klockren)
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk